Čišćenje ortodontskog aparata

title loans ogden utah Ortodontske aparate ugrubo dijelimo na mobilne i fiksne. Kako samo ime govori, mobilne aparate možemo izvaditi iz usta, za razliku od fiksnih čiji su dijelovi učvršćeni za zube. Mobilni aparat moramo dobro očistiti nakon što ga izvadimo iz usta, a prije nego ga pospremimo u kutijcu za čuvanje. Tako će mobilni aparat čist pričekati trenutak kada ćemo ga ponovno staviti u usta. Čistimo ga mekanom četkicom za zube (npr.Curaprox CS 5460) i blagim sapunom. Ne koristimo zubne paste koje imaju gruba (abrazivna) zrnca kako akrilatni materijal, iz kojeg je mobilni aparat izrađen, ne bismo oštetili. Isto kao i mobilni aparat, moramo čistiti i zube i interdentalne prostore. Ne zaboravite tokom nošenja mobilnog aparata, čist aparat u čista usta!

http://danielgarofali.com/pj/133/2317.html where can i get a five thousand dollar loan with bad credit

http://www.nofearart.net/ps/38/652.html loan with no job requirements Fiksni aparat je posebnim materijalima učvršćen za zube i ukloniti ga može samo ortodont. Da bi ortodontska terapija bila uspješna, potrebna je i suradnja pacijenta, najviše održavanjem visokog nivoa oralne higijene. Pritom, od velike koristi može biti električna četkica za zube Sonicare ili  Curaprox Hydrosonic. Također, za održavanje dobre oralne higijene potrebne su još i interdentalne četkice, snopičasta četkica i/ili superkonac. Umjesto četkice Sonicare ili Hydrosonic, možemo koristiti mekanu četkicu za zube (Curaprox CS 5460). Po potrebi koristimo zubnu pastu i/ili tekućinu za ispiranje usne šupljine Curasept ADS 205. Niskom koncentracijom hlorheksidina spriječit će se formiranje zubnih naslaga (plaka), a fluoridi će ojačati caklinu.

http://strikemag.org/pp/77/1339.html direct loans uk reviews  

http://www.hemodlat.se/pf/137/2419.html payday loan direct lender no hassle  

http://salonglowi.se/po/70/1268.html credit application for car loan Film ortho sonicare...

personal loan credit karma Film četkica orto

čiščenje zob in nosilcev aparata  čiščenje medzobnih prostorov  čiščenje s čopasto ščetko  uporaba medzobne ščetke cps 18
Četkicom za zube očistimo zube i bravice fiksnog ortodontskog aparata. Interdentalnim četkicama očistimo interdentalne prostore. Pritom obratite pozornost na odabir optimalne veličine četkice. Snopičastom četkicom očistimo područja oko bravica gdje je otežano čišćenje, a zbog toga i velika vjerovatnoća pojave karijesa. Za čišćenje ispod žice, gdje je dostupnost najteža, koristimo interdentalne četkice Curaprox CPS 18 i/ili CPS 14.

http://bsquared-consulting.com/pb/118/2084.html loans cash flow  Film konac orto...

personal loans bad credit california Za čišćenje područja oko bravica i ispod žice također možemo koristiti superkonac Thornton, koji temeljito uklanja zubne naslage sa kritičnih mjesta. Izrađen je od velikog broja tankih isprepletenih niti i djeluje poput mekane krpice za “poliranje” kritičnih područja.

 uporaba raztopine

bank loan commercial  

car loan repayment calculator uk 2 do 3 puta mjesečno temeljitost čišćenja možemo provjeriti otopinom za dvobojno otkrivanje zubnih naslaga Plaqsearch.